Najnovšie recenzie zo sekcie Poker sady
- Žetóny a kocky sú fajn
- Karty by mohli byť kvalitnejšie ale vzhľadom k cene splnia účel.
- Cena je fantastická za to čo dostanete
- Zopár chybných žetónov - ( chyba pri výrobe / poškriabané žetóny ) ale len zopár kusov
- Čierny držiak na žetóny prišiel s menším defektom ktorý trebalo zbrúsiť keďže sa kvôli nemu nedal zasunúť balíček kariet
Prišlo všetko čo malo.
Obe balíčky kariet sú kvalitné.
Žetóny môžu mať taký lacný pocit ale slúžia skvele za danú cenu.
Celková súprava nejak neohúri kvalitou ale povedal by som že za danú cenu lepšiu nekúpite.
- Prijateľná cena
Bez označenia žetónov, bez návodu, respektíve bez pravidiel.Zamrzelo, že karton bol poškodený, nakoľko to bol darček
- fajn plechová škatuľka
- žetóny nepatria k tým najlepším
žetóny nie sú úplne ideálne. Trochu menšie a trochu ľahšie ako by sa patrilo. Na domáce hranie postačujú. Pomer cena/kvalita je tu ok. V čase keď som ich kupoval to bolo ca 8€
- Kufrík je pevný a dobre vypolstrovaný
- Hracie karty sa dobre kĺžu a premiešavajú
- Žetóny sú fakt robustné a nepoškodia sa len tak ľahko
Uzamykanie kufríka je nefunkčné, aspoň teda doteraz som neprišiel na správny spôsob, ako vložiť kľúčik a do akej polohy ho otočiť, aby zaistil západku.
Spokojná.
- Kufrík je dosť ťažší ako som čakal, ale vzhľadom na počet žetónov je to OK
V kufríku je poškodená plastová forma, v ktorej sú uložené žetóny. Na spodku sú "žľaby" rozbité.
Mohli to vyrobiť kvalitnejšie. Nevydržalo to ani cestu. Pokiaľ to nebolo poškodené už od výrobcu.
- Celkom pekne
- Kvalitné spracovanie
- Dobrá cena
- Kompletná sada
Kvalitné spracovanie, dobrá cena
- Produkt prišiel tak ako je v popise :)
- Všetko v poriadku
Spokojnosť
- Čierne žetóni sú zabalené s bielymi v počte 25-25 na obrázku biele vôbec niesu
- Kufrík nieje až tak pekný
- super
- zábava pre celú rodinu
- elegantne balenie
- kvalitne zetony a karty
- zrozumitelny navod
vsetko 100% super ;)
urcite odporucam,
zabava pre celu rodinu
- Zetony vyzeraju kvalitne
- Vnutro kufrika znacne poskodene, lacny material